EGGCETERA: all day breakfast

Hai și cu review-ul pentru Eggcetera! Multă lume mi-a recomandat acest loc din Cluj pentru all day breakfast. A fost prima mea oprire. Sau așa îmi doream. Direct de la aeroport la Eggcetera. Era însă prea plin, așa că nu ne-a mai rămas decât să revenim în altă zi.   

info_Eggcetera.jpg

Program: Marți - Vineri 8.30 AM - 5 PM Sâmbătă - Duminică 9 AM - 5 PM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: Breakfast Tacos

Adresă: Strada Napoca 13

A doua zi a însemnat a doua încercare. De data asta era coadă pe stradă, pentru un loc la masă. Am plecat. A treia oară a fost cu noroc. Fix când am ajuns cu Vlad într-o dimineață, cineva se ridica să plece de la o masă. Finally!  

 

"E veselie și good vibe all around. Te simți bine la Eggcetera."

 

Locul seamănă cu Frudisiac din București. E pe același stil minimalist, cu lemn. Doar că spațiul e ceva mai mic. E veselie și good vibe all around. Te simți bine la Eggcetera. Angajații sunt și ei simpatici și contribuie la atmosferă.  

Ne-am uitat pe meniu și ne-am decis relativ rapid. Eu am zis să bifez ceva mai neîntâlnit, deși inima îmi spunea să iau avocado toast. AVOCADO TOAST FOREVAH! Până la urmă mi-am luat Breakfast Tacos (23 lei), care consta în: două tortilla micuțe, pe care era un spread de fasole bătută, scrambled eggs, salată și pulled pork. A fost bun, dar not even în the same zip code cu mic-dejunul de la Zamă. La Zamă era deosebit de gustos, nu am mâncat ceva mai plin de arome.  

 

"Eu am zis să bifez ceva mai neîntâlnit, deși inima îmi spunea să iau avocado toast." 

 

Vlad și-a luat Eggcetera (24 lei), am zis să bifăm și asta. Adică două ouă poșate, cu niște avocado, o roșie coaptă, salsa verde și bacon. Un munte de bacon! Mmm… Farfuria se poate personaliza. Ai de ales între ouă poșate sau scrambled și între bacon și ciuperci. Din nou, bun, spre foarte bun. Poate devenisem mai picky în Cluj, cu atâtea restaurante foarte bune, la tot pasul. Ce a fost puțin absurd e că Vlad a cerut un extra ou și chelnerul i-a zis că trebuie să bată o porție pe casă, iar o porție înseamnă două ouă. Deci nu îi poate pune doar un singur ou. :| Înțeleg, dar cred că se putea găsi o soluție de a primi un singur ou. Whatever. Nu ne-a deranjat atât de tare. Doar a fost ciudat. :)

 

"A fost bun. Dar nu <coadă worthy>."

 

Mi-ar plăcea să spun că locul merită 3 încercări și să stai la coadă. Dar nu cred că e cazul. Și nu vreau să spun acum că nu a fost bun ce am mâncat. A fost bun. Dar nu “coadă worthy”.

Eggcetera e un loc nou deschis și cred că dacă se vor mai schimba, o vor face numai în bine. Deci le urez baftă în continuare și pe voi vă invit la un mic-dejun până în ora 17. 

9B04FEB5-565D-4B7E-A4D2-BD0D0F06DF69.jpeg
breakfast tacos

breakfast tacos

eggcetera

eggcetera

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png