BUJOLÉ: un meniu cochet

O să mai am ceva material din Cluj, sper să nu vă plictisiți. Dacă ar fi fost să scriu recenziile în ordine cronologică, Bujolé ar fi trebuit să fie primul restaurant. Cum ziceam, am mers la Cluj pentru TIFF. Am ajuns într-o dimineață. Chiar prea dimineață pentru cazarea noastră. Așa că am hotărât să ne oprim direct la Eggcetera, care era foarte aproape de unde urma să stăm noi. N-am greșit, am scris bine, Eggecetera. A fost prima încercare. Era plin, desigur, așa că am bifat altceva: Bujolé. Am ales să stăm în zona centrală și cam toate restaurantele pe care voiam să le bifez erau la 5 minute. :)

info_bujole.jpg

Program: Luni - Vineri 8 AM - 11 PM Sâmbătă 9AM - 11PM Duminică 10 AM - 11 PM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: French Omelette

Adresă: Piata Unirii 15

La Bujolé, relaxare. Doar câțiva clienți. Locul are un design cool, iar angajații sunt simpatici. M-am bucurat că nu au fost jigniți de cererea mea de a găti puțin mai mult French Omelette (24 lei). Știu cum ar trebui mâncată, dar mie nu îmi place textura aia runny. Vlad și-a luat la fel ca mine, Andreea și-a luat Ouă Benedict (23 lei), care veneau pe o felie de cozonac (!!!), iar Mihnea a vrut croissant cu sparanghel și pancetta afumată (23 lei).  

 

"M-am bucurat că nu au fost jigniți de cererea mea de a găti puțin mai mult French Omelette."

 

Până să vină mâncarea, eu și Andreea am fost să luăm cheia de la cazare. Când ne-am întors, băieții deja mâncaseră. Noroc că a făcut Vlad poze înainte să dispară tot din farfurii. Vreau să zic că omleta mea a fost foarte bună, chiar și puțin rece. Asta chiar mi se pare o reușită. Omleta avea o textură pufoasă și mergea la fix cu pâinea prăjită cu brânză și sparanghelul.

 

"Omleta mea a fost foarte bună, chiar și puțin rece. Asta chiar mi se pare o reușită." 

 

Mai rar găsești o omletă gătită cu atâta skill. Mihnea nu s-a declarat impresionat de croissant, din câte îmi amintesc. Iar Andreea cred că nu se aștepta să fie dulce cozonacul. Deși… cozonac. Dar i-a plăcut all în all și i s-a părut un nice touch faptul că au pus sosul într-o coajă de ou. Ce-i drept, toată farfuria avea un aer mai classy.  

 

"Îmi pare rău că nu am avut timp să mai ajung încă o dată, pentru că tot meniul sună foarte bine."

 

Eu mă declar extrem de mulțumită de experiența la Bujole. Îmi pare rău că nu am avut timp să mai ajung încă o dată, pentru că tot meniul sună foarte bine. Și dimineața se poate comanda doar mic-dejun. Poate data viitoare…

bujole restaurant cluj
bujole restaurant cluj
bujole restaurant cluj
bujole restaurant cluj
mihnea în the godfather

mihnea în the godfather

bujole restaurant cluj
bujole restaurant cluj
croissant cu sparanghel și pancetta afumată

croissant cu sparanghel și pancetta afumată

french omelette

french omelette

ouă benedict 

ouă benedict 

bujole restaurant cluj
#unimpressedgheorghiță

#unimpressedgheorghiță

tineri faliți

tineri faliți

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png