ZĂ LOKAL: nu cei mai buni burgeri

Prietenii mă întreabă dacă nu cred că voi epuiza restaurantele la un moment dat. Eu cred că restaurantele sunt ca serialele. E imposibil să le vizitezi/vizionezi pe toate. Se deschid restaurante noi în fiecare zi. Plus că pot oricând să le iau de la capăt.  

info_zalokal.jpg

Program: 9 AM - 12 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: nu am

Adresă: Calea Victoriei 214

Telefon: 031 425 3110

Tot vorbeam cu Corina să ieșim să mâncăm pe undeva. Ideea e că nu ne-am văzut niciodată besides work, decât întâmplător. Deci a fost our first real date! Uuu… Ea a propus Ză Lokal. Mă bucur că am ieșit în sfârșit la un burger. Niște doamne…

A fost o ieșire memorabilă. O să vă povestesc și de ce. Sigur nu din cauza mâncării. Hahaha. Să o luăm cu începutul. Unde e Ză Lokal? E pe Calea Victoriei, foarte aproape de metrou. În weekend o fi drăguț să stai la terasă pe trotuar că poate nu trec așa multe mașini. Dar în timpul săptămânii e haos! Deci nici nu m-am așezat bine la masă, că deja mă deranja ceva.  A venit și Corina la scurt timp. Eu eram cu trotineta, ea cu bicicleta. Fete urbane. Noi suntem.  

 

"A fost o ieșire memorabilă." 

 

Meniul e scris pe o tablă. Drăguț, de ce nu? Pentru că atunci când bate vântul, tabla îți pică fix pe masă și îți varsă băutura. Mi s-a întâmplat. Iar chelnerul nu a venit cu niciun șervețel, nimic. Nu zic să își fi cerut scuze, nu e ca și cum era vina lui că a bătut vântul. Dar mi-ar fi plăcut să verifice dacă sunt ok. Și i-aș fi zis că nu sunt. Am început bine. Not! Apoi am așteptat o veșnicie până să vină să ne ia comanda. La un moment dat ne gândeam să plecăm. Știi cum își dau oamenii ultimatumuri de genul: “Daca nu vine în 5 minute, plecăm!”? Așa am zis și noi.  

 

"Știi cum își dau oamenii ultimatumuri de genul: <Dacă nu vine în 5 minute, plecăm!>? Așa am zis și noi."  

 

Dar am rămas acolo până la urmă. Și Corina m-a convins să îmi iau și eu burger, deși ținteam o supă cremă. Eu mi-am luat Ză Burger (42 lei) și Corina și-a luat Beef Blue Cheese (45 lei). Ambii burgeri deloc impressive. Încă un burger gras! Știu că e ridicol că zic asta. Dar chiar am întâlnit și burgeri mai puțin grași. Adică nu cred că e nevoie să îmbibe totul în ulei, ca să aibă gust bun. Aș concluziona că nu a fost rău, dar că mă așteptam la ceva mai special. Corina mi-a zis că blue cheese-ul din Blue Cheese Burger nici nu prea exista. Anyway, am plătit și am plecat. Pentru prima oară, după mult timp, fără să lăsăm bacșiș. În primul rând pentru că nu aveam cash la noi, dar mai ales pentru că ni s-a părut că nu avem ce servicii să tip-uim.   

 

"Am plătit și am plecat. Pentru prima oară, după mult timp, fără să lăsăm bacșiș." 

 

Am plecat - desigur eu pe trotinetă, Corina pe bicicletă. Am zis să mergem să mai bem la Eden, să uităm de burgerii ăia. Am plecat pe Calea Victoriei pe pista de bicicliști și mai povesteam în timp ce mergeam. La un moment dat, am văzut că nu vine nimic din față și am trecut pe pista din stânga. Dar fix atunci veneau din spate, în mare viteză, doi bicicliști. Iar unul dintre ei m-a spulberat. M-am trezit pe jos, puțin avariată. O julitură în palme și o mare vânătaie pe fund mai târziu, m-am recules de pe jos. Băiatul care m-a doborât era super panicat, avea o față de parcă omorâse pe cineva. L-am liniștit eu pe el. :)) Și l-am certat că nu are sonerie sau gură să țipe. :)  

A fost un first date memorabil cu Corina. <3  

za lokal bucharest
9C4F5B71-9480-45E4-834E-7D4164EE5869.jpeg
ză burger

ză burger

beef blue cheese

beef blue cheese

VERDICT:

01_stamp_unimpressed.png