VAN FRUCT: mâncare care se vrea sănătoasă

E așa comod să ieși în aceleași locuri familiare. Știi ce să comanzi și să fie bun, angajații te știu și te simți confortabil când intri în încăpere. Cu locurile noi e fix invers. Nu știi ce să comanzi și ești puțin stingher când ajungi… Dar acum am ajuns să vânez locuri noi și să fiu dependentă de aceste noi descoperiri. Îmi place că încet, încet ajung să bifez toate locurile în care voiam să ajung.

info_vanfruct.jpg

Program: J-V 9.30 AM - 5.30 PM S-D 10.30 AM - 5.30 PM

Meniu: la fața locului

Prețuri: €€

Recomandare: waffle cu avocado

Adresă: Strada Ion Câmpineanu 21

Telefon: 0799 624 834

Acum două săptămâni am mers la Vanfruct, pe Câmpineanu, cu Andreea și Alecsandra. Am mai avut o tentativă mai demult, cu Muși, Andreea și Bianca, doar că nu l-am găsit. Cred că era închis prima oară când l-am căutat. E ușor să îl treci cu vederea, e așa un loc mic și slab semnalizat. Dar acum am avut ceva mai mult noroc.  

 

"E ușor să îl treci cu vederea, e așa un loc mic și slab semnalizat."

 

Înăuntru sunt câteva măsuțe minuscule. Toate erau ocupate. Nu am înțeles de ce nu stătea nimeni afară, unde era un loc de șezut mai generos. Și era și o zi cu temperaturi perfecte. Ne-am instalat afară și am intrat să comandăm. Bucătărioara pe care o au acolo e echipată cu o chiuvețica bună mai degrabă pentru niște copii. Folosesc foarte multe diminutive pentru că locul o cere. Of, și am uitat să fac poze la interior, ca să vă dați seama despre ce vorbesc.

Angajații se mișcă destul de greu, din cauza bucătărioarei cred, altfel păreau simpatici. Am comandat și ne-am dus afară. Au zis că ne anunță ei când e gata comanda.   

 

"Am fost foarte fericită să descopăr că au cele mai bune pasteis."

 

Nu am mai reușit să mă întâlnesc demult cu Andreea și Alecsandra, deși am avut o perioadă bună la un moment dat în care ieșeam aproape săptămânal. Poate acum cu terasele să ne vedem mai des și să ne mai punem la curent cu ce mai face fiecare.

La scurt timp a fost gata și comanda. Ne-am luat waffles sărate cu avocado și brânză de capră și waffles dulci cu mascarpone. Foarte bune toate! Ah! Am fost foarte fericită să descopăr că au cele mai bune pasteis. Chiar sunt foarte aproape ca gust de cele din Lisabona. Cine nu a gustat în viața lui pasteis, nu știe ce pierde. Sunt prăjiturile tradiționale din Portugalia, mai exact, din Belem. De aici și numele pasteis de Belem.  

 

"Singurul comentariu pe care îl am este că waffle-ul putea fi puțin mai pufos."

 

Singurul comentariu pe care îl am este că waffle-ul putea fi puțin mai pufos. Era foarte crocant și deloc cald. Oricum, mâncarea a fost bună. Sigur mă mai întorc, deja mă gândesc la ele! Nomnomnom!  

E4A557AE-313E-4093-BD0F-5E893B832337.jpeg
D905ED88-0F42-45D4-A7FD-392FDBB6BB4A.jpeg
EF125DAB-36F3-438C-865A-01CFA432F3C6.jpeg
18DD6F63-846B-40C3-91F1-80062A5BA432.jpeg

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png