TASTING ROOM BY ETHIC WINE: o experiență discretă

TASTING ROOM BY ETHIC WINE: o experiență discretă

În articolul despre Kaiamo am menționat că prima oară când am încercat să mergem am ajuns de fapt la Tasting Room by Ethic Wine. Alina a sugerat, pentru că ea mai mersese. E și relativ aproape de Kaiamo, pe strada Puțul lui Zamfir, unde sunt toate restaurantele bune. :p Aproape și apropo de Kaiamo, mi-am revizuit verdictul, pentru că m-am tot gândit la experiența Kaiamo cu plăcere. Așa că am decis să îi dau un IMPRESSED. Cred că e binemeritat. Iar cu această ocazie intră în top, alături de Kane și AI Sushi Bar

info_tasting.jpg

Program: Luni - Duminică 12 PM - 12 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: curry verde cu creveți

Adresă: Puțul lui Zamfir 64

Telefon: 0754 993 953

Așadar, Tasting Room by Ethic Wines, cum îi spune și numele, e un wine place. Au un meniu cuprinzător de vinuri și evident sticlele de vin sunt incluse și în decor. Cum intri, dai de o atmosferă romantică, întreținută de lumini subtile.

“Meniul lor e destul de all over the place, but in a good way.”

Ospătarii sunt foarte prietenoși. Ne-a condus imediat cineva la masă. Meniul lor e destul de “all over the place”, but in a good way. Adică au un meniu internațional amestecat, nu merg într-o singură direcție. Au chestii bune de peste tot. Ca antreu am luat niște wontons, doar că nu îi mai găsesc în meniul online. Apoi eu am vrut curry verde cu legume (38 lei) și Alina curry verde cu creveți (47 lei). Iar Vlad și-a luat porc iberic secreto (58 lei) cu mix de salată (18 lei). Secreto!

“Mi s-a părut că am avut cam prea multe legume în curry. Asta e o chestie foarte subiectivă. Pentru că mie îmi place foarte mult sosul de curry cu orez. Atât îmi trebuie.”

Wontons foarte buni, dar aș mai fi mâncat. Cât despre curry cred că mai bine optam și eu pentru creveți. Mi s-a părut că am avut cam prea multe legume în curry. Asta e o chestie foarte subiectivă. Pentru că mie îmi place foarte mult sosul de curry cu orez. Atât îmi trebuie. Dar na, ei au vrut să compenseze pentru lipsa creveților. Cred că altcineva în locul meu ar fi apreciat. Per total, curry-ul foarte bun, să știți. Dar dacă ar fi să aleg, aleg curry de la Kunnai.

Am gustat și de la Vlad. El zicea că porcul secret e cam elasticos. I-am dat și eu dreptate, deși carnea era bună la gust. Iar salata a fost cu adevărat dezamăgitoare. De 18 lei am primit câteva frunze de salată cu ridiche. Era o salată ok, de maxim 10 lei. 

“Pain perdu, pain perdu, unde-ai fost tu? :))”

După toate acestea, Alina a zis să ne luăm și un pain perdu cu înghețată de fistic (25 lei). Eu de obicei sar peste desert. Vlad insistă mereu să îmi iau și eu, dar mereu îi zic că doar o să gust din ce își ia el. Și acum, cu acest background, vreau să vă spun că acest pain perdu este amaaaaziiiiiing!!! Opriți-vă din ce faceți și mergeți să gustați acum un desert venit din Rai. Când am luat prima linguriță, vă mărturisesc că a fost ca un drog. Instant m-am simțit bine și dependentă de pain perdu. Pain perdu, pain perdu, unde-ai fost tu? :)) De unde ziceam eu că doar gust, este posibil să fi mâncat chiar mai mult decât Vlad. Sper să mă credeți. Sau să nu mă credeți și să vă duceți până acolo să îl gustați. Combinația aia de cozonăcel cald însiropat, cu înghețata de fistic… mmm… Eu l-am trecut direct în top deserturi București. Și i-am zis și Adinei să încerce, atunci când m-a întrebat unde poate să mănânce ceva dulce. Primește un almost impressed, pentru salata banală overpriced. Dar mergeți, mergeți de vă îndulciți puțin.

tasting room bucuresti
tasting room bucuresti
tasting room bucuresti
wontons

wontons

porc iberic secreto

porc iberic secreto

curry verde cu legume

curry verde cu legume

pain perdu

pain perdu

F933F5F8-CF94-4B5E-9E35-F68AA2C97096.jpeg
0FC9834F-819A-4C77-95CF-54F8A569696F.jpeg
tasting room bucuresti meniu
tasting room bucuresti meniu
01_stamp_almost_impressed.png