SUSHI TERRA: sushi accesibil

Nu îmi vine să cred că atunci când am început să scriu pentru blog nu eram fan sushi. Acum cred că este mâncarea la care poftesc cel mai des. Și îmi și satisfac această poftă o dată pe săptămână cel puțin.

info_Sushi_Terra.jpg

Program: 10 AM - 11 PM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: Imperator Set

Adresă: Calea Dorobanti 140A

Telefon: 0745 704 704

Aș putea să încep să fac un top al sushi-ului din București. Mi-e foarte clar clasamentul. Dar hai că îl păstrez pentru un articol dedicat. Astăzi vă povestesc doar despre Sushi Terra.  

 

"Am mers de mai multe ori și nu am fost dezamăgită niciodată."

 

Pot să zic din start că mi se pare că au un preț foarte bun pentru un produs destul de consecvent. Am mers de mai multe ori și nu am fost dezamăgită niciodată. Îl amplasez la preț/calitate cam la același nivel cu Japanos. Doar că Sushi Terra are o locație mai fancy și nu servește în recipiente de plastic. Asta ar fi un plus. Zic că e un plus, deși locația nu e amenajată pe gustul meu.   

M-am întâlnit într-un weekend cu Oana, cu care tot încercam să mă văd de vreo juma’ de an!!! Oana mi-a zis că are să îmi dea un cadou de la Crăciun, noi întâlnindu-ne într-o zi cu 20 și ceva de grade. A venit și cu cadoul promis, frumos împachetat în ambalaj crăciunesc. Ne-am distrat. Nu mai zic că și conținutul tot la iarnă va putea fi folosit. Dar hai că am trecut de jumătatea anului. Practic suntem mai aproape de ultima zi din an decât de prima. Încă puțin și vorbim de planurile de Revelion.

 

"După ce ne-am amuzat cu cadoul, ne-am comandat o bărcuță. Da! La Sushi Terra au bărcuțe din acelea, cu mult sushi." 

 

După ce ne-am amuzat cu cadoul, ne-am comandat o bărcuță. Da! La Sushi Terra au bărcuțe din acelea, cu mult sushi. :) Noi ne-am luat Imperator Set (95 lei), care conținea Nigiri Somon, Nigiri Angilă Afumată, Nigiri Creveți, Avocado Maki, Unaghi Maki, California și Canada. Și, deși mă lăudam că acum visez numai sushi, încă sunt reticentă la alte umpluturi în afară de somon. Am mâncat totuși și ton, și angilă. Și mi s-au părut ok. Nu mai țin minte California și Canada cu ce erau. Dar per total au fost bune. Ingredientele par fresh și orezul stă lipit, nu se împrăștie când muști dintr-o rolă prea mare. Ce poftesc acum numai când mă gândesc!

 

"La capitolul gyoza pot să dau deja un spoiler alert: încă nu am găsit un loc în București în care să îmi placă."

 

Ah, era să uit, ne-am luat și o porție de gyoza. La capitolul ăsta pot să dau deja un spoiler alert: încă nu am găsit un loc în București în care să îmi placă. Mi se pare că umplutura de carne nu e ce trebuie nicăieri. Consistența mă deranjează și faptul că nu aș putea să mănânc multe pentru că nu mi-ar “pica bine”. Și am mâncat în Berlin undeva gyoza așa bun, că numai asta aș fi mâncat! Deci știu că se poate.  

De angajații nu am ce să menționez. Mi s-au părut că au fost pe fază și nu am așteptat foarte mult după mâncare. Which is always nice. 

Gata, mă duc la niște sushi!

sushi terra bucharest
sushi terra bucharest
gyoza

gyoza

imperator set

imperator set

christmas time is here

christmas time is here

cozy warmers pentru iarna

cozy warmers pentru iarna

sushi terra bucharest menu

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png