PIZZA MANIA: faceți loc pentru o nouă pizza

Îmi place pizza. Pentru mine, pizza e în top 3 mâncăruri preferate, alături de sarmale și cartofi prăjiți. Nu neapărat împreună. Ar trebui să se scrie poezii despre pizza. Îmi place atât de mult, că nu pot să mă abțin dacă mănâncă cineva lângă mine. La alte mâncăruri rezist: burgeri, ribs, shaorma, ce-o fi! Dar nu unei pizza.

info_Pizzamania.jpg

Program: 12 AM - 11.30 PM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: Pizza One

Adresă: Grigore Alexandrescu 8

Telefon: 0757 090 933

Vlad e la polul opus. Mănâncă, dar nu e fan și nu i se face niciodată poftă. I se pare că e prea mult aluat!!! Eu iubesc aluatul, mai ales dacă e foarte bun. Ce voiam să spun, după această lungă introducere, este că am aflat de un nou loc de pizza: Pizza Mania.

 

“Pentru mine, pizza e în top 3 mâncăruri preferate, alături de sarmale și cartofi prăjiți. Nu neapărat împreună.”

 

Așa că hop, m-am dus și eu. Când am ajuns acolo era destul de gol. Locul e foarte frumos, mi-a adus aminte instant de Animaletto, care are cărămidă la exterior. Aici cărămida e la interior. :) În rest, mult lemn, oglinzi și lumini discrete. Și apropo de discret, muzica e un bumți bumți, dat puțin cam tare.  

  

“Locul e foarte frumos, mi-a adus aminte instant de Animaletto.”

 

Pentru început am luat focaccia cu unt și chives. Nu era nevoie, că am primit niște crostini cu maia din partea casei. Apoi eu mi-am luat o Margherita (mică 29 lei / mare 36 lei), testul suprem în materie de pizza, și Vlad o Diavola (mică 29 lei / mare 36 lei). Bine, aici au numere în loc de nume în meniu. Adică ne-am luat Pizza One și Pizza Five. Aluatul e foarte gustos! De săturat, mă săturasem undeva între crostini și focaccia, dar m-am străduit să mai mănânc și din pizza. Măcar am luat variantele mici.

Am comparat-o instant cu cea de la Animaletto. Mi se pare că e cam pe la același nivel. Dar parcă aluatul e mai gustos. Maiaua își face treaba!   

 

“Maiaua își face treaba!”

 

La final ne-am luat și un cannolo. Și parcă mi-au ghicit gândurile! Am primit un cannolo așa, mai “naked”, nu l-au mai tăvălit prin fistic și nici nu i-au adăugat vreo cireașă confiată. Superbun!

Pizza Mania intră direct în topul pizzeriilor preferate din București. Ce mă bucur când mai apare câte una! Îmi place atât de mult pizza că aș mai face un blog numai despre pizza, unde să putem dezbate împreună cruste, mozzarelle și salsiccii. <3  

Uitasem să vă povestesc cum am momit-o pe Alina, care era la sală, tot la Victoriei. Săraca muncea acolo la aparate și eu îi trimiteam poze cu pizza. Până la urmă a cedat și a venit. Nimeni nu poate să îi reziste! Chiar și acum când mă uit pe articol poftesc. Ah, tu, pizza!

eu entuziasmată de viitoarea mea pizza

eu entuziasmată de viitoarea mea pizza

1730339A-1580-4BC9-A769-9898016886ED.jpeg
aici i-am zis lui vlad să mai zâmbească și el

aici i-am zis lui vlad să mai zâmbească și el

crostini cu maia din partea casei

crostini cu maia din partea casei

focaccia cu unt cu chives

focaccia cu unt cu chives

pizza one, adică margherita

pizza one, adică margherita

pizza five, adica diavola

pizza five, adica diavola

027AA062-7136-4795-9124-AF88B187DDB4.jpeg
cannolo nom nom

cannolo nom nom

CD3BED1C-0897-4888-9F05-A7CF57725E5F.jpeg
5C5E876E-71C1-41C1-8B2E-54877C8B373A.jpeg

VERDICT:

01_stamp_impressed.png