LA PAPILE: doar un restaurant frumos

Am revenit cu o recenzie mai din vară. Am fost la Papile într-o zi în care nu știam unde să ne mai ascundem de căldură. Îl pusesem pe listă de ceva vreme și părea interesant. Am văzut că se lăudau cu fructele de mare. Din păcate eu nu prea mănânc, așa că nu prea se regăsesc în recenziile mele. Noroc cu prietenii!

info_papila.jpg

Program: Luni - Duminică 10-12 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: nu am

Adresă: Bulevardul Mărășești nr. 2B

Telefon: 0723 727 453

Locul e foarte drăguț. Mi se pare că după ce s-au deschis câteva restaurante cu design deosebit, acum tot ce se deschide nou trebuie să se ridice la aceleași standarde. Și uite așa Bucureștiul e plin de locuri care arată incredibil de bine. Cu mâncarea însă nu stau toate la fel de bine. Iar Papile mă tem că intră fix în categoria asta. Locul e super, dar mâncarea nu prea.

“Locul e super, dar mâncarea nu prea.”

Eu am mers cu niște colegi, în pauza de prânz. Mai exact, cu Vera, Alina, Ioana, Andi, Ana, Delia și Sabina. Eu mi-am luat somon al pomodoro fresco (39 lei), Ioana și Ana și-au luat salata de ton (38 lei), Andi a vrut cotlet de porc semicrud afumat (32 lei), Alina risotto cu fructe mare (34 lei), Sabina sau Delia midii în sos de vin (32 lei), iar Vera și-a luat ce își ia mereu: paste carbonara (25 lei).

“Deși ar fi trebuit să fie destul de fresh dishul, cum îi zice și numele, l-am simțit destul de greu.”

Și acum să le luăm pe rând. Somonul meu cu piure a fost ok, dar spre final parcă nu mai puteam. Deși ar fi trebuit să fie destul de fresh dishul, cum îi zice și numele, l-am simțit destul de greu. Ioana știu că zicea că ea a mai mers și că îi place la Papile. Ea i-a și recomandat salata cu ton Anei și amandouă au mâncat la fel. Ele au fost foarte mulțumite de salată. Arăta bine, dar nu am gustat. Cotletul de porc era gustos, dar cam tare. Atât de tare încât Andi s-a luptat să îl taie cu cuțitul. Oricât de prost o fi fost cuțitul, nici carnea nu părea că se lasă ușor. Era să uit, Andi și-a mai luat și o porție de cartofi prăjiți. Și cînd zic prăjiți, vreau să spun arși. Eu i-aș fi trimis înapoi. Iar dacă eram ospătar, nu serveam așa ceva. Aveți poză mai jos. Midiile au fost ok, la fel și pastele. Deși Vera nu era chiar dată pe spate. Dar Alina, săraca, a mâncat tot risotto-ul cu fructe de mare și a doua zi nu s-a simțit deloc bine.

Servirea a fost ok, nu am nimic de comentat. Nici pe pozitiv, nici pe negativ. O servire neutră, foarte plăcută. Știi când nu îți mai aduci aminte nici de bine, nici de rău? Asta înseamnă că a fost bine.

“Oricât de prost o fi fost cuțitul, nici carnea nu părea că se lasă ușor.”

Altfel, știu că am vorbit la masă despre Papila, care tocmai se deschisese. Și eu am zis că mi se pare ciudat că au numele foarte asemănător. E clar că Papila nu știa de existența La Papile. Promit să revin cât de curând cu o recenzie și de la Papila. Atât pentru astăzi, mă duc să mai mănânc ceva. Pa!

la papile restaurant
la papile restaurant
la papile restaurant
la papile restaurant
la papile restaurant
la papile restaurant
cotlet de porc

cotlet de porc

cartofi arși

cartofi arși

scoici

scoici

risotto cu fructe de mare

risotto cu fructe de mare

salată cu ton

salată cu ton

paste carbonara

paste carbonara

somon al pomodoro fresco

somon al pomodoro fresco

la papile restaurant meniu
01_stamp_unimpressed.png