FRANK DESSERT BAR: un loc mic și prietenos

Hai că am dispărut complet din peisaj. Nu vă imaginați că am slăbit între timp, că am mâncat numai frunze de salată și crudități. Am mâncat multe, nu vă faceți griji. Plus că am recenzii care așteaptă să fie scrise încă din primăvară. Una din ele este cea de la Frank Dessert Bar.  

info_frank.jpg

Program: Luni - Miercuri 12.30PM - 9PM Joi - Vineri 12.30PM - 10PM Sâmbătă 12PM - 10PM Duminică 11.30AM - 9PM

Meniu: aici

Prețuri: €€€

Recomandare: pateu

Adresă: Strada Postelnicului 12

Telefon: 0738 725 630

Îmi dau seama că au “desert” în titlu și asta ar putea fi misleading, dar să știți că au mai multe lucruri în meniu. Eu am fost într-un weekend, cu Muși, la mic dejun.  

 

"Îmi dau seama că au desert în titlu și asta ar putea fi misleading, dar să știți că au mai multe lucruri în meniu."

 

Locul este foarte mic și drăguț. Meniul e scris pe tablă și îți alegi de acolo. Ce ne-a plăcut cel mai mult este faptul că e dog friendly. Muși zicea că are probleme, nu știe unde să iasă cu Jackutzu. Noi am nimerit într-o duminică, fix după ce petrecuseră până noaptea târziu. Și când am ajuns noi de abia se puneau în funcțiune. :) S-au scuzat că le lipsesc chestii din meniu fix din acest motiv. Foarte simpatici angajații. Chiar mă gândeam cât contează cum îți vorbesc. Poate că aș fi fost deranjată să aflu în alte circumstanțe că nu au anumite chestii din meniu. Dar pentru că ne-au vorbit ca unor prietenii, n-am avut cum să ne supăram.  

 

"Frank a fost cățelul lor care a murit, parcă de bătrânețe, iar în cinstea lui au numit localul Frank Dessert Bar."

 

Cât am stat acolo, am fost singurii clienți. Au venit la un moment dat proprietarii și niște prieteni de-ai lor, cu un cățel. Am început să vorbim despre cățel, apoi doamna care era proprietar ne-a povestit care este povestea numelui. Frank a fost cățelul lor care a murit, parcă de bătrânețe, iar în cinstea lui au numit localul Frank Dessert Bar. Mi s-a părut foarte drăguț.  

Am început cu un pateu de pui cu unt de casă (parcă), dulceață de ceapă, frunze de salată și pâine prăjită (30 lei) nom nom nom. Foarte bun și mult. Mai ales că Muși e vegetariană și nu am avut cu cine să îl împart. 

 

"Am plecat mulțumite de acolo, mai ales că am avut parte de o poveste interesantă."

 

Muși și-a luat avocado tartare ou poșat (32 lei). A zis că a fost bun, dar nu a exagerat cu complimentele. Apoi am împărțit un desert: o savarină cu mascarpone și mango. Mi-a plăcut și a fost și de ajuns pentru amandouă. Am plecat mulțumite de acolo, mai ales că am avut parte de o poveste interesantă. Ia să îi zic eu lui Muși să mai mergem. :)  

Acum că mi-am adus aminte de acest loc, m-aș întoarce cât de curând și aș încerca și feluri de mâncare mai consistente. Sunt tare curioasă.  

frank dessert bar
frank dessert bar
C8055ED0-979E-42A1-980F-E1B5D4F5B30D.jpeg
A9621617-FDE6-4AA8-9752-04ECCC0BBBFC.jpeg
936CAF11-26E0-400B-BD2A-0B74A5CDCD76.jpeg
frank dessert bar menu
frank dessert bar menu

VERDICT:

verdict unimpressed celia