ANIMALETTO PIZZA BAR: restaurantul meu preferat

ANIMALETTO PIZZA BAR: restaurantul meu preferat

Am fost întrebată de multe ori care este locul meu preferat din București și am răspuns, de fiecare dată, fără să ezit: Animaletto. Nu știu cum de nu am reușit să-i fac o recenzie până acum. Sincer, pare genul de loc despre care se subînțelege că e bun și presupun că toată lumea știe deja. Dar chiar și așa, iată o ocazie să vorbesc mai mult despre tot ce îmi place la Animaletto.

info animaletto

Program: Duminică - Joi 12 PM - 12 AM Vineri - Sâmbătă 12 PM - 2 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: orice pizza

Adresă: Visarion 10

Telefon: 0755 019 098

Când s-a deschis, știu că m-au dat pe spate cu pizza pe care o fac ei. Nu mai mâncasem în țară așa ceva. Și se apropia cel mai mult de cea mai bună pizza din viața mea, cea din Napoli. Acum serios, ați trăit în minciună dacă nu ați mâncat pizza din Napoli. Avionul e ieftin, I’d book one right away.

“Am fost întrebată de multe ori care este locul meu preferat din București și am răspuns, de fiecare dată, fără să ezit: Animaletto.”

But back to Animaletto, este un loc foarte cald si prietenos. Au decorat restaurantul cu fățuci de animăluțe care arată ca o felie de pizza. In a stylish, funny kinda way. Eu ma simt ca acasă când merg. Iar ăsta este și meritul angajaților. Eu și Vlad avem un chelner preferat (all time). Dacă treceți pe acolo, sigur o să vă întâlniți cu el. He’s the nicest guy ever. Și vorbeam cu Vlad cât de mult contează asta. La un moment dat ne-a pus ceva din greșeală pe notă. Și nu ne-am supărat deloc. Și-a cerut scuze and that was that. Dar cred că în alte condiții aș fi trecut în carnețelul meu mental.

Când merg, merg pentru pizza. Sigur, mai găsiți și alte lucruri în meniu, dar trust me, go for the pizza. E the best! E bună și Margherita, care e foarte ieftină (18 lei) și măricică. Sper să nu citească articolul și să-i crească prețul. :P Cam așa îți dai seama dacă un pizza place e bun: după Margherita. Dar eu de obicei îmi iau Diavola (27 lei). E super! Am mâncat și Bufala (33 lei), și Quattro Formaggi (28 lei) de-a lungul timpului. De ce e așa bună pizza? Blatul e foarte gustos și ingredientele sunt foarte bune. Restul stă în tehnică și în cuptor. Sigur, și pizza de la Pizza Mania este bună. Chiar foarte bună. Și locul arată bine. Dar parcă nu te simți la fel de bine, nu are același good vibe ca Animaletto. I tend to go for the whole package.

“Nu mai mâncasem în țară așa ceva. Și se apropia cel mai mult de cea mai bună pizza din viața mea, cea din Napoli.”

Ultima dată când am mers cu Vlad a fost în weekend. Eu am luat o Diavola, din care am mâncat 2/3 (chiar e destul de mare, vă zic!), iar Vlad și-a luat Scrambled Eggs cu prosciutto (25 lei). Apoi a venit și Gabe și a luat la pachet o Bufala cu salam picant (35 lei). Singurul meu regret este că nu au deserturi. Că ar merge un Tiramisu la final. Nom nom nom!

Vara asta am avut ocazia să o cunosc și pe proprietara Animaletto, care, puteam să presupun, este foarte nice. O persoană care se pricepe foarte bine să își aleagă angajații. Ceva la care nu se pricep multe restaurante din București, unele chiar de lux.

“De ce e așa bună pizza? Blatul e foarte gustos și ingredientele sunt foarte bune. Restul stă în tehnică și în cuptor.”

Și că tot am menționat asta, de ceva vreme mă gândesc să fac o rubrică video pe site, cu interviuri cu bucătari/proprietari din locurile în care sunt impressed. Și mi-ar plăcea să fie Animaletto primul. Să vedem ce ne aduce 2019. :)

Anyway, cam asta este cu locul meu de suflet. Am mers în doi, cu prietenii, de zile de naștere, cu familia. Really good for any occasion. Sper să vă placă la fel de mult.

animaletto pizza bar bucuresti
animaletto pizza bar bucuresti
animaletto pizza bar bucuresti
animaletto pizza bar bucuresti
animaletto pizza bar bucuresti
pizza diavola

pizza diavola

animaletto pizza bar bucuresti
scrambled eggs cu prosciutto

scrambled eggs cu prosciutto

eu

eu

meniu animaletto pizza bar bucuresti
unimpressed celia