LINEA/CLOSER TO THE MOON: mâncare cu priveliște

LINEA/CLOSER TO THE MOON: mâncare cu priveliște

Acum câteva săptămâni, când încă ningea afară, am mers la Linea. Mai fusesem vara trecută, sus pe terasă, dar nu am mâncat nimic. Auzisem că iarna, terasa se umple cu igluuri. Așa că am mers cu Dana, Gabi, Luana și Bogdan.

info linea

Program: 6 PM - 2 AM

Meniu: disponibil doar în locație

Prețuri: €€

Recomandare: Naan cu humus

Adresă: Calea Victoriei 17

Telefon: 0757 824 298

Trebuie să vi-i prezint în două-trei cuvinte. Luana e colega mea de bancă din liceu și my bff. Ea și Bogdan stau în Bruxelles și ne vedem cam de 2-3 ori pe an. Depinde cât de des se mărită cineva sau când mai e un concert The National la Bruxelles. Cu Luana împărtășesc multe plăceri culinare.  

 

"Luana mi-a și zis că vrea să apară pe blog, să ieșim undeva să mâncăm. De parcă unimpressedcelia e vreun blog celebru."

 

Dana și Gabi sunt și ele foste colege de clasă în liceu. Stăteau chiar în fața mea și a Luanei. Gabi lucrează la Diana Ionescu Make-up Studio (fun fact: același liceu, ani diferiți) și Dana e designer de interior. Pentru cine vrea să-și renoveze/decoreze apartamentul, casa, biroul, o găsiți aici: http://postcardprojects.ro/  

Cred că v-ați prins că de data asta ne-am văzut pentru că Luana și Bogdan erau pentru câteva zile în București. Luana mi-a și zis că vrea să apară pe blog, să ieșim undeva să mâncăm. De parcă unimpressedcelia e vreun blog celebru. But anyway…  

Eu am ajuns mai târziu de la birou și i-am găsit pe toți deja acolo, cuibăriți într-un iglu. Era frig acum două săptămâni, știu că ați uitat cu toții. Igluurile acomodează cam 3 măsuțe, au un sistem de închidere cu fermoar și au inclusiv niște gemulețe.

 

"Chelnerii nu vin de capul lor așa, nu bagă capul și te întreabă dacă mai vrei ceva. Ar fi amuzant, dar au un sistem mai practic: fiecare igluu vine cu un număr de telefon și un nume."

 

Chelnerii nu vin de capul lor așa, nu bagă capul și te întreabă dacă mai vrei ceva. Ar fi amuzant, dar au un sistem mai practic: fiecare iglu vine cu un număr de telefon și un nume. Așa că trimiți un sms la numărul asignat, în care treci numele igluului și apoi comanda. Noi ne-am înțeles de minune cu chelnerul prin SMS, care mai dădea răspunsuri și comentarii amuzante.  

Am uitat să fac poză meniului, deci nu mai știu exact prețurile, dar știu că nu mi s-a părut un loc ieftin. Ah, și apropo de poze, scuze pentru calitatea pozelor. Când nu e lumină bună, nu îmi ies așa bine. Ne-am comandat așa: naan cu humus și vinete, burger cu cartofi, chifteluțe de orez, o salată cu avocado și ardei copt.  

 

"În timp ce mai înfulecam din una-alta, am vorbit destul de mult despre Trump, Firea și Comisia Europeană. Ceea ce nu a ajutat la o digestie mai bună hahaha."

 

Le iau pe rând. Cea mai bună afacere a fost naan-ul cu humus și vinete. Raport bun preț-calitate. Burgerul a fost ok-uț, dar cartofii nu puteai să îi mănânci decât cu mâna, pentru că erau tăiați subțire și erau foarte crocanți. Înțeleg ce au urmărit, dar mi se pare fail să nu ai varianta să mănânci cu tacâmuri. Chifteluțele de orez au fost bunicele, dar mult prea scumpe, iar salata de avocado cu ardei copt a fost o mare dezamăgire. Nu pentru că nu era bună, ci pentru că am primit jumătate de avocado cu o bucățică de ardei copt. Plus, ce era în farfurie nu prea arăta a salată. Mă așteptam la niște frunze mai multe de ceva. Gustul era ce trebuie, dar prețul…  

În timp ce mai înfulecam din una-alta, am vorbit destul de mult despre Trump, Firea și Comisia Europeană. Ceea ce nu a ajutat la o digestie mai bună hahaha.  

Deci am plecat acasă unimpressed. Locul însă rămâne pe lista mea de ieșit în oraș. Doar că îl păstrez pentru băut mostly. Iar dacă mă prinde foamea pe acolo, o să îmi iau din nou un naan cu humus. Ceea ce va recomand și vouă să faceți. Look, Luana, you made it! :)

P.S. Lunea nu servesc mâncare.

linea bucharest
linea bucharest
linea bucharest
naan cu humus

naan cu humus

burger cu cartofi prăjiți

burger cu cartofi prăjiți

salată cu avocado și ardei copt

salată cu avocado și ardei copt

chifteluțe de orez

chifteluțe de orez

67E516E2-684A-4AA6-8E31-C9F5B3568E6D.jpeg
3B65ED70-9E2F-46C7-8DF7-470E01C38AA9.jpeg

VERDICT:

verdict unimpressed celia