CEREAL CRUNCH CAFE: mic dejun de copii

De când scriu recenzii, prietenii îmi tot spun de noi locuri pe care le găsesc. Deci I have my own spotters. Muși mi-a zis recent de Cereal Crunch Cafe. Practic, un loc numai cu cereale de tot felul. Interesant este că ei aduc multe cereale care nu se găsesc la noi în magazine. Gândiți-vă la toate reclamele de pe Cartoon Network de când eram mici, cu Rice Krispies, Captain Crunch, Lucky Charms, Froot Loops sau Apple Jacks. Ce n-aș fi dat atunci să mănânc orice fel de cereale din reclame...

info_Crunch.jpg

Program: L-V 9.30 AM - 10PM S-D 10.30 AM - 10 PM

Meniu: aici

Prețuri: €

Recomandare: Shreddies cu Rice Krispies

Adresă: Bulevardul Națiunile Unite 3-5

Telefon: 0770 387 375

Locul este decorat cu cutii de cereale puse în ramă, dar și pop culture, cum ar fi scene din seriale celebre în care personajele mâncau diverse tipuri de cereale. Iar când vezi raftul plin de toate aceste cereale de negăsit pe la noi, te simți ca în America. Ce nu mi-am imaginat atunci când m-am uitat pe instagramul lor este clientela. Ați ghicit! Puștani de 14 ani sau copii mici veniți cu părinții. Deci plin de copii! Nu știu cum de nu m-am gândit la asta, acum îmi pare destul de evident că ăsta e targetul lor.  

 

"Gândiți-vă la toate reclamele de pe Cartoon Network de când eram mici, cu Rice Krispies, Captain Crunch, Lucky Charms, Froot Loops sau Apple Jacks." 

 

Am mers acolo cu Alina și Vlad. Hai că eu și Alina ne mai integram în peisaj, dar Vlad, cu înălțimea lui de 1.90m, chiar făcea notă discrepantă.  

Sunt niște cereale care îmi plac foarte mult și nu se găsesc pe la noi: Shreddies. Le-am văzut în reclame la un moment dat și eram curioasă ce gust au. Așa că am rugat o prietenă care stă la Londra să îmi aducă o cutie. Atât mi-a fost! Mi-au plăcut super mult. Așa că atunci când le-am văzut pe raft, n-am putut să nu îmi iau.  

 

"Ce nu mi-am imaginat atunci când m-am uitat pe instagramul lor este clientela. Ați ghicit! Puștani de 14 ani sau copii mici veniți cu părinții."

 

La Cereal Crunch Cafe poți să îți iei un bol mic cu o singură opțiune de cereale sau un bol mai mare cu două tipuri de cereale. Nu știu dacă există un bol și mai mare. Dar vreau să văd dacă pot să combin și mai multe tipuri în același bol.  

Deci, mi-am luat așa: Shreddies cu Frosted Wheats (17 lei). Vlad și-a luat Rice Krispies cu Cinnabon (17 lei), plus un Pop Tart cu ciocolată, iar Alina și-a luat ceva absolut plictisitor de sănătos, care nu merită menționat. Cine merge la Cereal Crunch Cafe și își ia ceva sănătos? :| Combinația mea a fost super! O să îmi fie greu să îmi iau altceva data viitoare. Și Cinnabon-ul lui Vlad a fost ok, Rice Krispies whatever. Aveam mari așteptări de la Pop Tarts, o chestie pe care am tot văzut-o prin filme și seriale. Spoiler alert: it sucks. E o chestie care se bagă la microunde, probabil are miliarde de calorii și nu are un gust atât de bun.  

 

"Aveam mari așteptări de la Pop Tarts, o chestie pe care am tot văzut-o prin filme și seriale. Spoiler alert: it sucks."

 

Îmi place conceptul Cereal Crunch Cafe și mă mai întorc cu prima ocazie. Ah, am uitat să menționez că poți să îți alegi tipul de lapte: de vacă, de capră, soia, migdale sau altele. Mergeți, mergeți, doar să fiți pregătiți să luați micul dejun cu a bunch of kids. At least it takes you back to childhood. :)

cereal crunch cafe bucharest
cereal crunch cafe bucharest
cereal crunch cafe bucharest
cereal crunch cafe bucharest
shreddies & frosted wheats before

shreddies & frosted wheats before

shreddies & frosted wheats after

shreddies & frosted wheats after

choco pop tart & rice krispies cu cinnabon

choco pop tart & rice krispies cu cinnabon

cereal crunch cafe bucharest
cereal crunch cafe bucharest
cereal crunch cafe bucharest

VERDICT:

01_stamp_impressed.png