KUNNAI: vrei niște Thai?

Apropo de dorința mea de a-mi lărgi orizonturile culinare, iată-mă ajunsă și la Kunnai. Kunnai este un restaurant cu specific thailandez, din zona Piața Domenii. Tot Alina e cea care m-a înnebunit să ajung, că ei îi place foarte mult. Uite, Alina, am mers!

info_Kunnai.jpg

Program: 12 PM - 12 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: Green curry

Adresă: Strada Copilului 6-12

Telefon: 0722 687 343

La Kunnai decorul este fancy pretențios. Deci nu e exact locul în care să mă simt ca acasă. Dar nu e ca și cum asta mă împiedică să mă bucur de mâncare. Lângă geamul care dădea spre exterior era o apă curgătoare pe un geam interior, la care m-am tot uitat în gol, din când în când. Destul de Zen așa.  

 

"La Kunnai decorul este fancy pretențios. Deci nu e exact locul în care să mă simt ca acasă."

 

De data asta am ieșit cu Muși, Bianca și Dana Rogoz. Bianca și Muși sunt prietene bune cu Dana, încă din liceu. Așa că ajungem să ne intersectăm de câteva ori pe an. Pentru cei care sunt curioși cum e Dana în timpul liber, va spun eu acum: este la fel de prietenoasă cum vă imaginați. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o poveste de împărtășit.  

Bianca este și ea la prima apariție pe unimpressedcelia, dar sigur o cunoașteți de la Trend Challenge by Alist magazine: https://www.alistmagazine.ro/video-trend-challenge-half-is-free-si-ce-am-gasit-bun-acolo/

Și acum, după această lungă introducere, să trecem la mâncare. Mă uitasem de acasă pe meniu, deci mă hotărâsem demult ce vreau să mănânc: green curry cu pui la grătar (45 lei). Și am mai împărțit cu Bianca niște pachețele de primăvară vegetariene (28 lei).  

 

"Despre pachețele nu sunt multe de spus. Au fost bune spre foarte bune."  

 

Green curry mi-a plăcut mult, mult de tot, mai puțin puiul. Știu că e mai gustoasă pulpa de pui, dar erau bucăți mult prea mari care mai aveau și zgârciuri. Și nu aveam nici cuțit pe masă, ca să pot să tai bucățile de pui. Eu aș fi pus piept de pui, care, chiar dacă e mai uscat, ar fi fost mai ușor de mâncat. Și cred că ar fi fost și destul de aromat, încât să nu pară fad. Despre pachețele nu sunt multe de spus. Au fost bune spre foarte bune.  

Între timp am vorbit mult despre mâncare - despre Lifebox în mod special - o discuție care se întâmplă tot mai des de când am blogul, dar și despre multe altele. 

Ce nu m-a dat pe spate: servirea. Chelnerii nu erau destul de prezenți la masă. După ce am mâncat, nu a venit nimeni să ne strângă farfuriile muuult timp. Asta îmi amintește de recenzia pe care am făcut-o la Sardin. Acolo chelnerul ne cocoloșea prea mult cu atenția, aici deloc. Deci niciodată nu sunt fericită.  

 

"Am vorbit mult despre mâncare, o discuție care se întâmplă tot mai des de când am blogul, dar și despre multe altele."  

 

Să știți că mai merg la Kunnai, vreau să mai încerc multe feluri din meniu. Și vă recomand și vouă. Dar, din păcate, nu mă arunc la un impressed.

mușica <3

mușica <3

kunnai restaurant
pachețele de primăvară

pachețele de primăvară

green curry cu pui

green curry cu pui

bianca grațioasă

bianca grațioasă

kunnai restaurant
kunnai restaurant dana rogoz
kunnai restaurant meniu

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png