AI SUSHI BAR: cea mai bună supă Udon

AI SUSHI BAR: cea mai bună supă Udon

Am zis că e cea mai bună supă Udon, deși sunt departe de a fi expertă în mâncare asiatică. Am mâncat puțin prin vacanțe, în Berlin și Bruxelles. În Berlin toată lumea e înnebunită după Cocolo Ramen. Oamenii stau la cozi kilometrice și se înghesuie pe la mese cu necunoscuți pentru un bol de Ramen. Impressive. Ei bine, nu o să fie așa la AI SUSHI BAR. Și asta e bine.   

info_AI.jpg

Program: 8 AM - 1:30 AM

Meniu: aici

Prețuri: €€

Recomandare: supa Udon

Adresă: Paris 71

Telefon: 0736 372 117

Repet, nu sunt eu experta în mâncare asiatică, dar Mimi e. Asta o recomandă. Asta și frezele realizate de ea, pe care le vezi aproape la toate publicitarele din București. :)) Mimi e hairstylist și fan supă Udon. Pe deasupra, lucrează la doi pași de AI, așa că am chemat-o la un prânz, pentru o degustare. Cu ocazia asta am tras concluzia că trebuie să îmi tund bretonul în curând. :)

 

“În Berlin oamenii stau la cozi kilometrice și se înghesuie pe la mese cu necunoscuți pentru un bol de ramen.”   

 

Dar revenind la supele noastre, AI se află în rondul din Piața Dorobanți, la demisolul unei clădiri scunde. Locul este însă foarte luminos, toți pereții exteriori fiind făcuți din geamuri. Atmosfera e foarte relaxată și locul nu e pretențios, cum sunt alte restaurante de sushi.  

Trebuie să mai detaliez puțin relația mea cu supele asiatice. Eu, când mănânc Ramen sau Udon, nu sunt foarte entuziasmată la început. Parcă papilele mele trebuie să get in the mood for it, iar spre final sunt în extaz. Dar supa Udon de la AI m-a impresionat de la început! E într-adevăr foarte bună, are o dimensiune perfectă (pentru o fată) și e foarte consistentă. M-au dat pe spate cu algele tempura crocante juuust right. Dar îi invit pe experți să verifice concluziile trase de mine despre supa Udon. Cât costă această minune? Doar 22 lei.   

 

“Când mănânc Ramen sau Udon, nu sunt foarte entuziasmată la început. Parcă papilele mele trebuie să get in the mood for it, iar spre final sunt în extaz.”

 

Meniul AI atrage pasionații de sushi, cu un meniu foarte generos. Încă nu am gustat, dar Mimi susține că e bun. Am vrut să îmi mai comand totuși ceva și l-am întrebat pe băiatul care ne servea cât durează să facă niște pachețele. Mi-a răspuns parcă întrebându-mă: “2-3 minute?”. Și nu a glumit! :)

 

“L-am întrebat pe băiatul care ne servea cât durează să facă niște pachețele. Mi-a răspuns parcă întrebându-mă: 2-3 minute?. Și nu a glumit! :)”

 

Așa că bonus points pentru servirea extrem de rapidă, indiferent de comandă. Ah, deal breaker e toaleta, care este mai mică decât și-ar putea imagina cineva. Probabil pentru că spațiul inițial nu prevedea o astfel de încăpere. E ok, eu îi iert.  

24739948_10154909000147007_1339800154_o.jpg

VERDICT:

01_stamp_impressed.png