MÀ BISTRO: meniu scurt cu potențial mare

MÀ BISTRO: meniu scurt cu potențial mare

Alina, prietena mea interesată de noi restaurante, mi-a recomandat de dimineață MÀ Bistro. A zis că e un loc drăguț, dar că nu a apucat să guste și mâncarea. Am făcut puțin research online și am dat peste sandwichul MÀ, cu confit de rață gătit 16 ore!!! Ce trebuie să știți despre mine e că nu pot să-i rezist unui confit de rață bine gătit. Din poză și descriere părea foarte bun, așa că am mers chiar azi acolo.  

info_ma_bistro.jpg

Program: 9:00 AM - 9:00 PM

Meniu: here

Prețuri: €€

Recomandare: Mà Sandwich?

Adresă: Constantin Aricescu 50A

Telefon: Indisponibil

MÀ Bistro e un locșor micuț, foarte prietenos. Cum am intrat pe ușă, am fost întâmpinați de un ospătar timid și simpatic, care s-a oferit să ne ia gecile. În loc de cuier e un dulap cu haine ascuns, ceea ce păstrează spațiul minimalist.   

Bucătăria e deschisă și ești chiar acolo când ți se gătește. Da, e interesant să îl urmărești pe bucătar cum îți prepară masa, dar bucuria piere când ajungi acasă și îți dai seama că tu miroși apetisant în continuare. Așa că e de evitat când ești proaspăt spălat pe cap.  

 

"Da, e interesant să îl urmărești pe bucătar cum îți prepară masa, dar bucuria piere când ajungi acasă și îți dai seama că tu miroși apetisant în continuare. "  

 

Marea dezamăgire a fost că nu mai aveau sandwichul pentru care venisem in the first place. Așa că am ales fratele veggie, cu halloumi, vinete, ardei copt cu usturoi, rucola și focaccia. Care a costat 32 lei. Iar Vlad și-a luat ceva pentru care l-am invidiat instant. Trebuie să precizez aici că Vlad nu e foarte pretențios când vine vorba de mâncare. Mi-am dat seama de asta când am dat eu un fail în bucătărie și el a ras tot din farfurie. Oricum, nu era cazul aici, a ales mai bine decât mine: pork chops cu sos romesco și morcovi caramel - to die for! (40 lei) Toate elementele din farfuria lui se completau excelent. Am luat o îmbucătură de perfecțiune. M-am bucurat pentru Vlad, dar sandwichul meu n-a făcut decât să îmi continue dezamăgirea inițială. Conținutul era bun, dar focaccia era sfărâmicioasă și mult prea groasă. Nu am putut să o mănânc pe toată. I-am spus și ospătarului părerea mea despre focaccia și mi s-a părut că a primit sugestiile destul de ok.   

 

“Pork chops cu sos romesco si morcovi caramel - to die for!”

 

Bonus points pentru apa filtrată din partea casei. Mi-aș dori ca asta să fie un standard în toate localurile în care merg. Per total nu mi-a atins asteptările. Mai ales că locul e destul de scump și deci și așteptările erau mai mari. Dar pare promițător.  

 

“Bonus points pentru apa filtrata din partea casei.”

 

Îi mai las puțin să se acomodeze. O să revin cu o completare când reușesc să mai ajung o dată, să gust și sandwichul celebru.   

VERDICT:

01_stamp_almost_impressed.png