harsh restaurant reviews

Hei, și eu aș fi curioasă să văd cine își dă cu părerea că e bună mâncarea sau nu.

7071564D-1412-4A0A-BABF-0F7CD791E765.jpeg

Așa a pornit și blogul ăsta. În ultima vreme nu mai găseam un site care să îmi satisfacă nevoile în materie de recenzii restaurante. Urmăream un site la un moment dat, care între timp nu prea mai postează chestii noi. Dar când urmăream mă întrebam in the back of my mind “Dar de ce îl cred totuși pe omul ăsta care a scris aici? Nici nu știu cum îl cheamă.” Așa că am decis să fac un blog de recenzii personale, în care să vi-i prezint și pe prietenii mei, pentru că nu prea obișnuiesc să mănânc singură.  

Am zis unimpressed celia pentru că prietenii îmi mai spun în glumă așa, când mergem în diverse restaurante. Și pentru că am o față mereu unimpressed, desigur. Fun fact: am fost asemănată doar cu desene animate, gen Daria (MTV) sau Tina (Bob’s Burgers), niciodată cu a living person. Dar eu am ales unimpressed pentru că mă consider o gurmandă pretențioasă.  

Și pentru că mănânc și în vacanțe, m-am gândit să fac recenzii și pentru restaurantele din vacanță. Mai coc 2 secțiuni pe blog, dar până una-alta, sper să fie util ce e deja.

Cutia de sugestii: celia.draganoaia@gmail.com